Nyheter

Sommaren lider mot sitt slut!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och plötsligt blir man påmind om att det finns faktiskt något annat än sommar, sol och bad. Snart gör hösten intåg och förhoppningsvis efter det en riktigt härlig vinter.

Under september så drar ledröjningarna igång igen men allt va det innebär, ut i lederna ska vi och se till att allt ser bra och som vanligt röja ner allt sly som växt upp under sommaren. Vi har ännu inte spika riktigt vad som skall göras i år och vart, men har du förslag/synpunkter på vad som behöver göras i ditt område där du kör så hör av dig och va med en helgdag och fixa. Under alla ledröjningar så är det vi som medlemmar som är ute och röjer, så ju fler som är med ju bättre blir det.

Under våren bestämde styrelsen att köpa in ytterligare en ledskoter för att fler skall kunna preparera leder i vintern. Det nya tillskottet blev en Lynx Yeti 550 2012:a, kan gissa att det är den som blir mest eftertraktad att köra i vinter. Känner du att lederna i ditt område behöver bättre underhåll på vintern och vill vara med och preparera leder kontakta oss.

Under Sep-Okt håller ledröjningarna på, för exakta datum så kan du hålla utkik på webbsidan här eller på vår facebook grupp.  https://www.facebook.com/groups/nssks/

Glöm inte årsmötet i November!

Mvh // Styrelsen

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.